fbpx

Meatloverz BBQ Challenge

De Challenge

Maak je schort vast, slijp je messen, steek je barbecue aan en bereid je voor op de Meatloverz BBQ Challenge! In deze BBQ challenge kunnen jullie het iedere maand thuis tegen elkaar opnemen op jacht naar leuke barbecue prijzen. Elke 1ste van de maand verschijnt er op Meatloverz.nl en op onze social kanalen een bericht waarin we het thema en de prijzen voor die maand bekend maken. Je hebt dan tot de 27ste van die maand de tijd om jouw gerecht in te sturen via Facebook of Instagram. De winnaar en de nieuwe challenge maken we vervolgens weer op de 1ste van de volgende maand bekend.

Met mijn website hoop ik mijn enthousiasme voor barbecueën op anderen over te brengen en mensen te inspireren om ook heerlijke gerechten op de barbecue te gaan bereiden. Daarom is het belangrijk dat je in deze challenge geen bestaand recept namaakt, maar er een originele twist aan geeft. Zo kunnen we elkaar weer inspireren om nieuwe smaken en technieken uit te proberen en blijven we onze vrienden en familie verrassen tijdens een gezellige barbecue.

Zo doe je mee

Zowel beginnende als ervaren grillmasters kunnen meedoen aan de Meatloverz BBQ Challenge. Het enige wat je nodig hebt is een Facebook en/of Instagram account om jouw gerecht (foto + een korte omschrijving wat je precies hebt gemaakt) te kunnen delen.

FACEBOOK
Voor deze challenge heb ik een besloten Facebookgroep aangemaakt waar je lid van kan worden. Naast de challenge is de Facebookgroep ook een plek waar we tips en/of ervaringen met elkaar kunnen delen. We vragen je wel om je vragen en opmerkingen passend bij de challenge van de maand te houden zodat het overzichtelijk en gezellig blijft. 

INSTAGRAM
Naast Facebook kan je ook meedoen aan de challenge via Instagram. Deel jouw gerecht dan in een post voorzien van een korte omschrijving en de hashtag #meatloverzbbqchallenge en tag @meatloverzz zodat ik een melding krijg van jouw deelname.

Challenges

November 2020

Als het weer kouder wordt, is het de perfecte tijd om een heerlijke stoofschotel te maken. Daarom lijkt het bereiden van een stoofschotel met sukade mij een mooie start van deze Meatloverz BBQ Challenge. Aan jou dus de taak om een eigen twist te geven aan een origineel recept voor bijvoorbeeld Boeuf Bourguignon, Goulash of Hachee. Wees creatief en stuur een foto inclusief omschrijving in via de besloten Facebookgroep of gebruik de hashtag #meatloverzbbqchallenge en tag @meatloverzz op Instagram.

Thema: Stoofschotel met sukade
Prijs: Geheel in het thema van deze maand maak je kans op een compleet ‘Stoofschotelpakket’ van Vlees-online.com

Mocht je geen sukade in huis hebben kan je deze natuurlijk online bestellen bij Vlees-online.com. Ik heb voor jullie al een mooie selectie gemaakt, dus eenvoudiger kan niet. Bekijk de selectie hier.