fbpx

Welkom in mijn buitenkeuken

Mijn naam is Marcel Woudsma en als kleine jongen mocht ik mijn vader al helpen bij het grillen van lekkere steaks, hamburgers en saté. Zodra de eerste zonnestralen verschenen, verspreidde de geur van houtskool en geroosterd vlees zich al razendsnel. De passie voor lekker eten en koken op open vuur is altijd gebleven en in de loop der jaren ben ik zelf aan de slag gegaan met het bedenken van leuke gerechten met veelal duurzame, biologische en seizoensgebonden producten.

Mijn Recepten

Mijn recepten zijn geïnspireerd op familierecepten, kookboeken en kookprogramma’s op tv en zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde grillmaster. Met mijn website hoop ik mijn enthousiasme voor barbecueën op anderen over te brengen en mensen te inspireren om ook heerlijke gerechten op de barbecue te gaan bereiden voor familie en vrienden.

Naast mijn recepten geef ik je ook handige tips & tricks voor een goede voorbereiding, het onderhoud van je barbecue en accessoires, verschillende bereidingstechnieken en waar je het beste je producten kan kopen.

Catering

Ik deel graag mijn passie voor mooi, authentiek en vooral lekker eten. Met mijn live cooking concepten zorg ik op jouw locatie voor een ultieme smaakbeleving en biedt ik jouw gasten een onvergetelijke ervaring. Voor de echte BBQ-liefhebbers heb ik diverse menu’s samengesteld met bijzondere, verse en huisbereide gerechten.

Naast mijn voorbeeldmenu’s heb je ook de mogelijkheid om zelf een menu naar eigen smaak samen te stellen, afgestemd op het aantal gasten, het type evenement en de locatie. Heb je gasten met specifieke wensen (bijv. vegetarisch, halal, glutenvrij, kinderen etc.) dan stel ik met plezier een passend menu samen.