fbpx

Partners

Rookplankje.nl

Voor al je BBQ en Kamado rookproducten zoals rookplanken, chunks en rookmot van wijn- en whiskyvaten moet je bij rookplankje.nl zijn. Door een rookplank te gebruiken tijdens het barbecuen, kun je op vrijwel elke BBQ de lekkerste recepten roken en til je je BBQ-kunsten op een leuke en eenvoudige manier naar een hoger niveau.
www.rookplankje.nl

The Windmill Cast Iron

De Dutch Oven was altijd een belangrijk instrument waarbij samen eten en delen centraal stonden. Dit is ook waarom een Dutch Oven een belangrijk erfstuk werd binnen de familie. Wij geloven dat in tijden dat iedereen drukker is dan ooit het belangrijk is om samen te koken, te eten en vooral plezier te hebben en te delen.
www.windmillcastiron.nl

Van Beekum Specerijen

Van Beekum Specerijen is een producent en groothandel in Kruiden en Specerijen sinds 1908. Sinds 2013 verkopen wij ons complete assortiment ook online aan zowel de particulier als professional. VanBeekumSpecerijen.nl levert alleen topkwaliteit producten die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.
www.vanbeekumspecerijen.nl

Vlees-Online.com

Vlees-online.com is een nieuwe speler in de online verkoop van vlees op de particuliere markt, maar met een jarelange ervaring in de vlees sector en horeca slagerijen. Juist hierdoor weten wij als geen ander hoe belangrijk kwaliteit en punctualiteit is. Vlees is immers een zeer delicaat product en dient ook zo behandelt te worden. Daarom worden alle bestellingen pas op de dag van verzending vers geportioneerd en vacuum verpakt.
www.vlees-online.com