fbpx

Let’s Work Together

Als echte barbecueliefhebber ben ik altijd op zoek naar leuke, nuttige en vooral smakelijke producten. Ik sta altijd open voor een leuke samenwerking met bedrijven, die passen bij mijn doelgroep. Bij een samenwerking kan je denken aan het schrijven van een review, advertorial of gesponsorde artikelen, winacties en andere barbecuegerelateerde dingen.

Wil je meer weten over de advertentiemogelijkheden, neem dan even contact met mij op via info@meatloverz.nl. Ik beantwoord graag je vragen en denk creatief mee over welke oplossing het meest geschikt is voor jouw product of merk.

De mogelijkheden

Adverteren

ADVERTORIAL

Met een advertorial breng ik op mijn website en social media kanalen jouw product en bedrijf onder de aandacht. Dit kan in de vorm van een recept, een review, een winactie of op een andere creatieve manier. Iedere advertorial wordt op maat gemaakt en afgestemd op jouw doelgroep voor een optimaal resultaat.

DISPLAY ADVERTISING

Om jouw product of merk te promoten via meatloverz.nl kun je gebruik maken van mijn bannerruimte. Een banner is een snelle en makkelijke oplossing om mijn bezoekers naar jouw eigen website te sturen.

PARTNERSHIP

Een lange termijn samenwerking waarin jouw product of merk regelmatig en via verschillende kanalen wordt weergegeven op mijn blog en social media kanalen. Ik geloof in de kracht van herhaling en ben daarom een grote voorstander van een langdurige samenwerking.

SOCIAL MEDIA

Promotie van jouw product of merk via één of meerdere social kanalen is natuurlijk altijd een goed idee. Denk bijvoorbeeld aan een Instagram storie, een winactie op Facebook of een inspiratiebord op Pinterest.

De bezoekers

Meatloverz.nl is opgericht in 2018, maar was toen puur gericht op het verzorgen van catering op locatie. Sinds 28 april 2020 ben ik ook actief mijn recepten en tips gaan delen met de buitenwereld en inmiddels vinden steeds meer mensen hun weg naar mijn website.

De bezoekers van meatloverz.nl zijn voornamelijk mannen in de leeftijd van 25 tot 54 jaar (64%), alhoewel vrouwen met een percentage van 36% van alle bezoekers mijn website ook prima weten te vinden.

Ook op social media is Meatloverz.nl actief met:

– 5893 volgers op Facebook
– 1313 leden in de Facebook groep
– 539 volgers op Instagram
– 11 volgers op Pinterest