fbpx

Catering

LET ME MAKE YOUR BBQ UNFORGETTABLE

Ik deel graag mijn passie voor mooi, authentiek en vooral lekker eten. Met mijn live cooking concepten zorg ik op jouw locatie voor een ultieme smaakbeleving en biedt ik jouw gasten een onvergetelijke ervaring. Voor de echte BBQ-liefhebbers heb ik diverse menu’s samengesteld met bijzondere, verse en huisbereide gerechten. Naast de voorbeeldmenu’s heb je bij Meatloverz ook de mogelijkheid om zelf een menu naar eigen smaak samen te stellen, afgestemd op het aantal gasten, het type evenement en de locatie. Heb je gasten met specifieke wensen (bijv. vegetarisch, halal, glutenvrij, kinderen etc.) dan stel ik met plezier een passend menu samen.

Verse producten

Alle gerechten zijn van hoge kwaliteit en worden dagvers bereidt met veelal duurzame, biologische en seizoensgebonden producten van eigen bodem. Het vlees is afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad en de tijd en ruimte hebben gekregen om te groeien en gevoed zijn met natuurlijke voeding zoals granen, gras en mais. Dit resulteert in een mooi stuk vlees wat malser, zachter en sappiger van smaak is.

Bereidingswijze

Kwaliteitsvlees is de basis voor de verschillende smaakvolle gerechten, aangevuld met verse en gezonde groenten, verse kruiden en specerijen. Naast de kwaliteit speelt de bereiding ook een belangrijke rol voor het resultaat. Om jouw gasten ook te laten genieten van een anthentieke geur- en smaakbeleving bereid ik alle gerechten op houtskoolbarbecues waarbij ik me graag door jouw gasten op de vingers laat kijken.

Good to Know

MENU SAMENSTELLEN

Wij hebben al diverse voorbeeldmenu’s samengesteld om het kiezen wat makkelijker te maken. Zit jouw ideale combinatie van gerechten er niet bij? Dan heb je bij Meatloverz de mogelijkheid om zelf een menu naar eigen smaak samen te stellen, afgestemd op het aantal gasten en het type evenement.

SERVIES

Onze buffetten worden geleverd met bijpassend servies, bestek en servetten. Hierbij kiezen we niet voor plastic wegwerpartikelen, maar voor duurzame en stijlvolle disposables. Het is ook mogelijk om tegen een meerprijs te kiezen voor porseleinen borden en metalen bestek.

AANTAL GASTEN

Wij verzorgen onze menu’s als vanaf 10 personen. Ben je met minder dan 10 personen, neem dan graag even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

HOUTSKOOL EN BRIKETTEN

Wij maken gebruik van houtskool en briketten welke zijn gemaakt van Europees hout dat FSC® gecertificeerd is. Voor het verbruik van briketten en/of houtskool brengen wij € 15,- stookkosten in rekening.

PERSONEEL

Met onze live cooking concepten zorgen onze grillmasters op jouw locatie voor een ultieme smaakbeleving en bieden we jouw gasten een onvergetelijke ervaring. Bij de genoemde prijzen zijn de kosten voor het personeel inbegrepen. Voor het uitscheppen en serveren is tegen een meerprijs ook bediening mogelijk.

TRANSPORT

Wij hanteren voor het verzorgen van een catering een vergoeding van € 0,25 per gereden kilometer tenzij anders overeengekomen en bevestigd in de overeenkomst.

Chef’s Special

All American

AMERIKAANSE BBQ

Latin Love

ZUID-AMERIKAANSE BBQ

Grill and chill

WINTER BBQ

Mediterranean

Mediteraanse BBQ