Catering

Ik deel graag mijn passie voor mooi, authentiek en vooral lekker eten. Met mijn live cooking concepten zorg ik op jouw locatie voor een ultieme smaakbeleving en biedt ik jouw gasten een onvergetelijke ervaring. Voor de echte BBQ-liefhebbers heb ik diverse menu’s samengesteld met bijzondere, verse en huisbereide gerechten.

Naast de voorbeeldmenu’s heb je bij Meatloverz ook de mogelijkheid om zelf een menu naar eigen smaak samen te stellen, afgestemd op het aantal gasten, het type evenement en de locatie. Heb je gasten met specifieke wensen (bijv. vegetarisch, halal, glutenvrij, kinderen etc.) dan stel ik met plezier een passend menu samen.

Verse producten

Alle gerechten zijn van hoge kwaliteit en worden dagvers bereidt met veelal duurzame, biologische en seizoensgebonden producten van eigen bodem. Het vlees is afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad en de tijd en ruimte hebben gekregen om te groeien en gevoed zijn met natuurlijke voeding zoals granen, gras en mais. Dit resulteert in een mooi stuk vlees wat malser, zachter en sappiger van smaak is.

Bereidingswijze

Kwaliteitsvlees is de basis voor de verschillende smaakvolle gerechten, aangevuld met verse en gezonde groenten, verse kruiden en specerijen. Naast de kwaliteit speelt de bereiding ook een belangrijke rol voor het resultaat. Om jouw gasten ook te laten genieten van een anthentieke geur- en smaakbeleving bereid ik alle gerechten op houtskoolbarbecues waarbij ik me graag door jouw gasten op de vingers laat kijken.

Good to know

MENU SAMENSTELLEN
Wij hebben al diverse voorbeeldmenu’s samengesteld om het kiezen wat makkelijker te maken. Zit jouw ideale combinatie van gerechten er niet bij? Dan heb je bij Meatloverz de mogelijkheid om zelf een menu naar eigen smaak samen te stellen.

SERVIES
Onze buffetten worden geleverd met bijpassend servies, bestek en servetten. Hierbij kiezen we niet voor plastic wegwerpartikelen, maar voor duurzame en stijlvolle disposables. Het is ook mogelijk om tegen een meerprijs te kiezen voor porseleinen borden en metalen bestek.

AANTAL GASTEN
Wij verzorgen onze menu’s al vanaf 10 personen. Ben je met minder dan 10 personen, neem dan graag even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

HOUTSKOOL EN BRIKETTEN
Wij maken gebruik van houtskool welke zijn gemaakt van Europees hout dat FSC® gecertificeerd is. Voor het verbruik van briketten en/of houtskool brengen wij € 20,- stookkosten in rekening.

PERSONEEL
Met onze live cooking concepten zorgen onze grillmasters op jouw locatie voor een ultieme smaakbeleving en bieden we jouw gasten een onvergetelijke ervaring. Bij de fixed costs zijn de kosten voor het personeel inbegrepen. Voor het uitscheppen en serveren is tegen een meerprijs ook bediening mogelijk.

TRANSPORT
Wij hanteren voor het verzorgen van een catering een vergoeding van € 0,25 per gereden kilometer met een starttarief van € 25,00.

Onze Menu’s

Over Meatloverz

Welkom in mijn buitenkeuken! Mijn naam is Marcel en op Meatloverz.nl deel ik graag mijn passie voor mooi, authentiek en vooral lekker eten. Met mijn blog hoop ik mijn enthousiasme voor barbecueën op anderen over te brengen en mensen te inspireren om ook heerlijke gerechten op de barbecue te gaan bereiden.

Veel kookplezier en eet smakelijk!

Social media

Advertentie

Hier kan jouw advertentie staan