De Bosrand Grill Academy

Ben jij een echte barbecueliefhebber en wil je alle ins en outs van BBQ’en met een Kamado ontdekken? Of ben je geïnteresseerd in deze veelzijdige barbecues en overweeg je er eentje aan te schaffen? Met onze nieuwe ‘Bosrand Grill Academy’ bieden wij onze klanten de mogelijkheid om onder leiding van ervaren grillmasters de fijne kneepjes van het barbecueën te leren.

Onze grillmasters zorgen samen met jou voor een ultieme smaakbeleving en hopen hiermee hun enthousiasme voor barbecueën op jou over te brengen en je te inspireren om ook heerlijke gerechten op de barbecue te gaan bereiden.

Wij wensen je heel veel kookplezier en alvast eet smakelijk!

Wat gaan we doen?

Tijdens onze Kamado Basic workshop geniet jij samen met vrienden, familie of collega’s in groepjes van twee personen van een gezellige, leerzame en smaakmakende workshop waarin we handige tips en tricks geven om jouw barbecue skills naar een hoger niveau te tillen. We geven je onder andere de juiste handvatten voor een goede voorbereiding, krijg je uitleg over de verschillende bereidingstechnieken en leer je werken met verschillende handige barbecuetools. Van basics tot low en slow: alles komt aan bod!

Van al dat barbecueën zul je ongetwijfeld dorst en trek krijgen. Niet getreurd, want naast alle handige tips en tricks ga je natuurlijk, ook onder het genot van een heerlijk drankje, zelf aan de slag met het bereiden én proeven van een 4-gangen diner. Dus maak indruk op je vrienden en familie en wordt een echte grillmaster!

Details

Niveau
Beginners en semi-ervaren BBQ-er’s

Soort workshop
Combinatie tussen zelf koken en demonstraties

Prijs
€ 99,- per persoon

Inclusief
Hapjes, drankjes, certificaat van deelname en een receptenbundel

Groepsgrootte
Max. 12 personen

Tijden
12.00 – 17.00 uur

Data
11 juni
2 juli
7 augustus

Locatie
Tuincentrum De Bosrand
De Boeg 10
2343 HK Oegstgeest