Partners

Als foodblogger vind ik het leuk om nieuwe dingen te proberen en ik ga dan ook regelmatig samenwerkingen aan met diverse partners. Bekijk hier met welke partijen ik een intensieve samenwerking heb.

Drya Nederland

Wij houden van super lekker vlees. En dan het liefste het allermooiste dry-aged vlees. Maar we wilde het zelf, zonder dure dryaging kast gaan rijpen, en zo is Drya Nederland gestart. Uit de Verenigde Staten kende we de dry aging zakken, zodoende wisten we dat deze perfect werken. Direct vanuit onze webshop leveren wij de beste kwaliteit dry-aging zakken aan onze klanten.

www.drya.nl

Buffvl

BUFFVL is dé schakel die boer en burger verbindt. Door het vlees van buffelstieren op dit bestelplatform aan te bieden heeft de veehouder een goede bestemming voor zijn dieren en kan de consument genieten van Nederlands waterbuffelvlees van hoge kwaliteit.

www.buffelbestellen.nl

Longstreet Smokers

Zoals veel andere startende ondernemers in BBQ land, zijn ook wij (Michael & Nick) in 2021 met ons hobbybedrijf gestart vanuit een passie voor Smoke & BBQ’en. Ons doel is duidelijk: kwalitatieve premium BBQ-producten aanbieden voor een eerlijke prijs. Aandacht voor het proces en de kwaliteit stellen we centraal in alles wat we doen.

www.longstreetsmokers.nl

Rookplankje.nl

Voor al je BBQ en Kamado rookproducten zoals rookplanken, chunks en rookmot van wijn- en whiskyvaten moet je bij rookplankje.nl zijn. Door een rookplank te gebruiken tijdens het barbecuen, kun je op vrijwel elke BBQ de lekkerste recepten roken en til je je BBQ-kunsten op een leuke en eenvoudige manier naar een hoger niveau.

www.rookplankje.nl

The Windmill Cast Iron

De Dutch Oven was altijd een belangrijk instrument waarbij samen eten en delen centraal stonden. Dit is ook waarom een Dutch Oven een belangrijk erfstuk werd binnen de familie. Wij geloven dat in tijden dat iedereen drukker is dan ooit het belangrijk is om samen te koken, te eten en vooral plezier te hebben en te delen.

www.windmillcastiron.nl

Van Beekum Specerijen

Van Beekum Specerijen is een producent en groothandel in Kruiden en Specerijen sinds 1908. Sinds 2013 verkopen wij ons complete assortiment ook online aan zowel de particulier als professional. VanBeekumSpecerijen.nl levert alleen topkwaliteit producten die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

www.vanbeekumspecerijen.nl

Visvoordeel

Wij van VisVoordeel.nl hebben de liefde voor vis in hart en nieren. VisVoordeel.nl maakt deel uit van een groep bedrijven met eigen kwekerijen, rokerijen en handelsbedrijven. Vanaf de afslag bewaken wij zelf de kwaliteit van onze vis. Zodat u zeker bent van een gegarandeerd en vers product, van afslag tot thuis.

www.visvoordeel.nl

Vlees-online.com

Vlees-online.com is een nieuwe speler in de online verkoop van vlees op de particuliere markt, maar met een jarelange ervaring in de vlees sector en horeca slagerijen. Juist hierdoor weten wij als geen ander hoe belangrijk kwaliteit en punctualiteit is. Vlees is immers een zeer delicaat product en dient ook zo behandelt te worden.

www.vlees-online.com