Let’s get in touch

Wanneer je meer informatie wil ontvangen over mijn blog, producten of diensten kan je contact met mij opnemen via e-mail, telefoon of het contactformulier op deze website. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oude Rijnsburgerweg 10
2342 BC Oegstgeest
Zuid-Holland, Nederland

+31 (6) 8103 4128
info@meatloverz.nl

samenwerkingen

Als echte barbecueliefhebber ben ik altijd op zoek naar leuke, nuttige en vooral smakelijke producten. Ik sta altijd open voor een leuke samenwerking met bedrijven, die passen bij mijn doelgroep. Bij een samenwerking kan je denken aan het schrijven van een review, advertorial of gesponsorde artikelen, winacties en andere barbecuegerelateerde dingen. Voor zakelijke vragen over adverteren of ander soort samenwerkingen verwijs ik je graag door naar mijn zakelijke pagina.

Publicaties en interviews

Voor interview of publicatie aanvragen en of andere media optredens kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier. Of het nu gaat om een interview of publicatie voor de gedrukte pers, radio of online media. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je gezocht om de mogelijkheden te bespreken.

Over Meatloverz

Welkom in mijn buitenkeuken! Mijn naam is Marcel en op Meatloverz.nl deel ik graag mijn passie voor mooi, authentiek en vooral lekker eten. Met mijn blog hoop ik mijn enthousiasme voor barbecueën op anderen over te brengen en mensen te inspireren om ook heerlijke gerechten op de barbecue te gaan bereiden.

Veel kookplezier en eet smakelijk!

Social media

Advertentie

Hier kan jouw advertentie staan