Let’s work together

Als echte barbecueliefhebber ben ik altijd op zoek naar leuke, nuttige en smakelijke producten of diensten. Samenwerken met Meatloverz kan bijvoorbeeld door een gesponsord artikel, review, advertorial, winactie of post op social media. Ik sta altijd open voor een leuke samenwerking en denk graag mee over de manier waarop we jouw product of dienst publiciteit kunnen geven zodat wij (jij, ik en mijn volgers) er wat aan hebben. Natuurlijk is het wel belangrijk dat jouw product of dienst bij mijn blog en doelgroep past. Daarom promoot ik alleen producten en diensten waar ik enthousiast van word en graag over zou willen schrijven.

De bezoekers

Sinds 28 april 2020 ben ik actief mijn recepten en tips gaan delen met de buitenwereld en inmiddels vinden steeds meer mensen hun weg naar mijn website. Meatloverz.nl trekt momenteel gemiddeld 2500 unieke bezoekers per maand, maar minstens zo belangrijk is om te weten wie deze mensen zijn en hoe betrokken ze zijn. De bezoekers zijn voornamelijk mannen in de leeftijd van 25 tot 54 jaar (76%), alhoewel vrouwen met een percentage van 24% van alle bezoekers mijn website ook prima weten te vinden. Mijn doelgroep woont voornamelijk in de grote steden van Nederland zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag en bekijkt de website het liefst op de mobiele telefoon. Maar misschien het belangrijkste van alles is dat alle bezoekers van barbecuen, koken en lekker eten houden.

Naast de website is Meatloverz ook zeer actief op social media, en vooral voor food producten liggen hier ontzettend veel kansen. Sinds april 2020 volgen nu 7328 mensen mijn facebookpagina, heeft mijn Facebookgroep 2061 leden en hebben 895 mensen mijn instagram pagina gevonden om op de hoogte te blijven van alle activiteiten.

* update 9 juni 2022

Productpromotie

Ik schrijf regelmatig recepten, reviews en blogs over producten die ik van mijn samenwerkingspartners heb ontvangen. Het merendeel van deze samenwerkingen is gebaseerd op een barterdeal. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar eigenlijk is het heel simpel. Een barterdeal houdt in dat twee partijen producten en/of diensten uitwisselen met een gesloten beurs. Het is eigenlijk gebaseerd op ouderwetse ruilhandel waarbij ik één of meerdere producten ontvang in ruil voor het schrijven van een review of het product verwerk in een recept of blog. 

Een barterdeal is wat mij betreft zeker geen eenmalige actie. Ik geloof in de kracht van herhaling en ben daarom een groot voorstander van een langdurige samenwerking waarin beide partijen er evenveel voordeel van genieten. Belangrijk hierbij is dat het product bij mijn doelgroep moet passen en dat de waarde van het product gelijk staat aan de eventuele promotiewensen. Een barterdeal kan eventueel ook worden aangevuld met een leuke winactie. Winacties via mijn social media kanalen zorgen voor veel betrokkenheid en zijn een interessante manier om jouw product onder de aandacht te brengen van mijn doelgroep.

Adverteren

Naast productpromotie is ook ook mogelijk om jouw bedrijf in zijn algemeenheid onder de aandacht te brengen onder de bezoekers van meatloverz.nl door middel van verschillende banners. Op diverse pagina’s is er in de rechterkolom een speciale bannerruimte beschikbaar van 500×500 pixels. Wanneer er meerdere adverteerders op één ‘ruimte’ adverteren wordt door middel van een algortime bepaald welke bezoekers welke banner te zien krijgt zodat iedere banner even vaak per dag wordt getoond.

Voordelen van adverteren
Online adverteren op meatloverz.nl brengt in een hoop opzichten veel voordelen met zich mee. Zo is het mogelijk om een overzicht te ontvangen met hoeveel mensen je advertentie hebben bekeken en hoe vaak ze erop geklikt hebben. Aan de hand van deze cijfers is het altijd mogelijk om de advertentie tussentijds aan te passen wanneer je denkt dat de advertentie niet genoeg oplevert of wanneer je een andere uitstraling wilt doorvoeren. Daarnaast is jouw advertentie 24/7 zichtbaar voor alle bezoekers en zijn ze maar 1 klik verwijderd van jouw bedrijf, product of dienst.

Tarieven
Op basis van de huidige bezoekersaantallen hanteren wij de volgende tarieven voor het afnemen van een advertentie op deze website:

– per dag € 5,-
– per week € 25,-
– per 4 weken € 75,-

Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en op basis dat je zelf een advertentie in het juiste formaat aanlevert. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om een advertentie te laten ontwerpen door Meatloverz.nl

Restaurants en evenementen

Naast thuis achter de barbecue staan vind ik het ook heerlijk om er met mijn gezin lekker op uit te gaan. Daarom sta ik ook zeker open voor uitnodigingen om een leuke review te schrijven over mijn ervaringen op jouw evenement of in jouw restaurant. Want je kunt een evenement of restaurant natuurlijk het allerbeste beoordelen door er zelf geweest te zijn!

Afhankelijk van de ervaringen en activiteiten besteed ik hier één of meerdere blogs aan en deel ik mijn ervaringen ook graag met mijn volgers op social media. Belangrijk aan een uitnodiging is dat het uiteraard te maken heeft met eten en het liefst natuurlijk met barbecueën of vlees. Dus heb jij een restaurant, organiseer je evenement of workshop, dan kom ik graag langs voor een smakelijk bezoekje.

Interesse in een samenwerking?

Wil jij als bedrijf ook gebruik maken van een van bovenstaande mogelijkheden op Meatloverz.nl? Dan kan je heel gemakkelijk contact met mij opnemen via onderstaand contactformulier.

6 + 14 =

Over Meatloverz

Welkom in mijn buitenkeuken! Mijn naam is Marcel en op Meatloverz.nl deel ik graag mijn passie voor mooi, authentiek en vooral lekker eten. Met mijn blog hoop ik mijn enthousiasme voor barbecueën op anderen over te brengen en mensen te inspireren om ook heerlijke gerechten op de barbecue te gaan bereiden.

Veel kookplezier en eet smakelijk!

Social media

Advertentie

Hier kan jouw advertentie staan